Kategorie receptů
- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
Bílek (syrový) | 35 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 80 |
Cibule | 30 |
Basic bílý jogurt | 20 |
Majonéza light | 12 |
Salát římský | 30 |
Dochucovadla:
půl lžičky hořčice, vítr.stava, balsamico
Energetická hodnota celkem: 1024 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
vejce uvarime a jeden bílek vyjmeme. nasekame na kostičky, přidáme tuňáka ve vl.stave, cibulku, lžičku jogurtu, lžičku majonézy light,, osolíme. Servirujeme na pulkaach papriky nebo listech římského salatu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.