Kategorie receptů
- Autor: Martina Ostrava
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí (syrová) | 500 |
Olej slunečnicový | 0.5 |
Cibule | 50 |
Kečup | 15 |
Mouka žitná celozrnná | 10 |
Voda | 1000 |
Sůl | 1 |
Dochucovadla:
mletá paprika
Energetická hodnota celkem: 2816 kJ
Bílkoviny (g): 92,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 563 kJ
Bílkoviny (g): 18.4, Tuky (g): 4.2, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
na lžičce oleje osmahneme i cibuli a přidáme játra kuřeci, lžíci kečupu, lžičku ml. papriky a 1 litr vody. dusíme 10 min. zahustíme 2 lžícemi žitné mouky, posolíme a provaříme 5 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.