Kategorie receptů
- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 240
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 2500 |
Cibule | 300 |
Celer bulva | 300 |
Česnek | 10 |
Řepa červená | 300 |
feferonky | 20 |
Kápia | 300 |
Jablko | 300 |
Ocet | 100 |
Stevia | 5 |
Dochucovadla:
soľ, klinčeky, nové korenie, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 4988 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 232,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 163,
Vláknina (g): 71,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Umytú a pokrájanú zeleninu s koreninami (uviazanými v sieťke) a soľou za občasného miešania varíme cca 2 hodiny. Koreniny vyberieme z hrnca a zmes rozmixujeme ponorným mixérom a varíme ešte asi 40 minút. Potom zmes prepasírujeme a znova dáme na sporák a varíme asi 1/2 hodiny. Kečup vylejeme do vysterilizovaných pohárov, uzavrieme a sterilizujeme asi 15 minút. vláknina-zbytok po prepasírovaní cca 500g. Celkovo naložené poháre 14ks a 250g=3500g 100g=125,5kJ; B=1,03g; T=0,2g; S=6,03g; C= 4,07g, Vl=1,75g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.