Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Oopsie bread

Zpět
  • Autor: shipka45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1852 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 16, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 232 kJ

Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 0.9, SAFA (g): 2, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

1. Troubu předehřejte na 150°C. 2. Do dvou nádob vložte zvlášť žloutky a zvlášť bílky. 3. Bílky našlehejte do “sněhu”. 4. Žloutky smíchejte se sýrem, solí, pepřem, vinným kamenem (chia semínky atd.) 5. Opatrně smíchejte obě směsi tak, aby sníh z bílků zůstal nadýchaný. 6. Na plechu vyloženém papírem na pečení vytvořte 6 větších nebo 8 menších placiček. 7. Pečte asi 25 minut, dokud oopsíci nezezlátnou. 8. Oopsíky můžete jíst úplně stejně jako chleba, se vším s čím byste jedli chleba, a když je nenecháte oschnout, vydrží i několik dní.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři