Kategorie receptů
- Autor: Lerry
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelené fazolky v konzervě | 100 |
Rajčata v konzervě | 200 |
plátkový eidam 30% | 100 |
Těstoviny průměr syrové | 120 |
Rajčatová štáva | 300 |
Zeleninová směs Asie | 350 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Játra vepřová | 500 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, italské bylinky
Energetická hodnota celkem: 7395 kJ
Bílkoviny (g): 158,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 137,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1849 kJ
Bílkoviny (g): 39.5, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 34.3, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Na oleji oretujeme nakrájená játra (vepřová nebo drůbeží), restujeme tak 10 min. Pak přidáme mraženou zeleninu, zelené fazolky v konzervě, krájená, loupaná rajčata v konzervě a rajčatovou šťávu, osolíme a okořeníme dle chuti. Do zapékací misky dáme na dno vsrtvu směsi, na to 3 plátky lasagní, vrstvíme dokud všechnu směs nezpracujeme (celkem 9 plátků syrových lasagní). Nakonec poklademe 6 plátků sýra a dáme do vyhřáté trouby na cca 20 min při 180°C zapéct
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.