Sledujte nás:

Játrovo-zeleninové lasagne

Zpět
  • Autor: Lerry
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, italské bylinky

Energetická hodnota celkem: 7395 kJ

Bílkoviny (g): 158, Tuky (g): 57, Sacharidy (g): 137, SAFA (g): 22, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 26, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 1849 kJ

Bílkoviny (g): 39.5, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 34.3, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

Na oleji oretujeme nakrájená játra (vepřová nebo drůbeží), restujeme tak 10 min. Pak přidáme mraženou zeleninu, zelené fazolky v konzervě, krájená, loupaná rajčata v konzervě a rajčatovou šťávu, osolíme a okořeníme dle chuti. Do zapékací misky dáme na dno vsrtvu směsi, na to 3 plátky lasagní, vrstvíme dokud všechnu směs nezpracujeme (celkem 9 plátků syrových lasagní). Nakonec poklademe 6 plátků sýra a dáme do vyhřáté trouby na cca 20 min při 180°C zapéct

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři