Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Štrůdl z ovesných vloček

Zpět
  • Autor: magdinak
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 6260 kJ

Bílkoviny (g): 60, Tuky (g): 42, Sacharidy (g): 209, SAFA (g): 21, Cukry (g): 83, Vláknina (g): 25, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1252 kJ

Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 8.4, Sacharidy (g): 41.8, SAFA (g): 4.2, Cukry (g): 16.6, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Předehřejeme troubu na 190°C. Smícháme umleté vločky, tvaroh (lze použít i třeba nízkotučný, já měla farmářský hodně hustý), mléko a cukr. Na plech vyložený pečícím papírem navrstvíme vločkovou směs doprostřed navrstvíme strouhaná jablka smíchaná se skořicovým cukrem Pomocí pečícího papíru štrůdl zabalíme a dáme péct do trouby na 190°C na cca 35 minut.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

18. 10. 2016 19:02
ŠTRÚDL je cizí slovo, takže dlouhé ú je s čárkou a ne s kroužkem. Omlouvám se, že jsem štrúdl z vloček nedělala a už mám k receptu připomínku, ale moc mě z toho receptu bolí oči.

Naši partneři