Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

klobása šmakoun s červenými fazolemi

Zpět
  • Autor: ANCINKA
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

česnek, chilli, pepř, bazalka, oregano, případně čerstvý koriandr

Energetická hodnota celkem: 6553 kJ

Bílkoviny (g): 111, Tuky (g): 54, Sacharidy (g): 152, SAFA (g): 15, Cukry (g): 30, Vláknina (g): 54, Sůl (g): 12

Energetická hodnota na 1 porci: 1311 kJ

Bílkoviny (g): 22.2, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 30.4, SAFA (g): 3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 10.8, Sůl (g): 2.4

Postup přípravy

Na oleji osmahneme cibuli, přidáme česnek, chilli papričku ( lze vynechat) a nakrájenou klobásu. Opepříme, přidáme slité konzervy červených fazolí a konzervu krájených rajčat. Okořeníme bazalkou a oreganem, promícháme a necháme odvařit přebytečnou tekutinu. Nesolíme, je to slané tak akorát :-)

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři