Kategorie receptů
- Autor: HonzaP
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jelení průměr (syrové) | 350 |
Rajský protlak | 50 |
Cibule | 200 |
Mrkev | 250 |
Celer bulva | 200 |
Víno červené | 150 |
Energetická hodnota celkem: 3340 kJ
Bílkoviny (g): 87,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 87,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1113 kJ
Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.