Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Pohankové ovesné lívanečky

Zpět
  • Autor: Karolína Fourová
  • Doba přípravy (min.): 10
  • STOB recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

citrónová kůra, skořice, špetka soli

Energetická hodnota celkem: 3840 kJ

Bílkoviny (g): 40, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 138 SAFA (g): 5 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 960 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 34.5 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 6.8 Vláknina (g): 4.3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Všechny suroviny smícháme a těsto necháme odpočinout několik minut. Lívanečky opékáme na nepřilnavé pánvi nebo lívanečníku. Výborné jsou podávané se skořicí, ovocem a tvarohem.

Hodnocení (12 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

27. 04. 2017 00:54
Děkuji za recept to si syn pochutná
14. 04. 2017 11:02
mám podobný recept, musím ho oprášit
12. 04. 2017 21:54
Lívanečky ovesné brzy vyzkouším.
12. 04. 2017 07:21
Díky za recept :o) určitě zkusím.
11. 04. 2017 19:54
Toto je o hodně vylepšený recept než mám od babičky. Ta měla jen bílou mouku, podmáslí, vejce. Určitě vyzkouším. Díky!

Naši partneři