Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jogurtová buchta s jablky

Zpět
  • Autor: 1a234
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 20.00

Ingredience

Dochucovadla:

skořice

Energetická hodnota celkem: 16497 kJ

Bílkoviny (g): 109, Tuky (g): 139, Sacharidy (g): 545, SAFA (g): 32, Cukry (g): 278, Vláknina (g): 40, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 825 kJ

Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 27.3, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 13.9, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Rozšleháme cukr, bílky, olej a 1celé vejce.Přidáme 2jogurty, mouku, vlažnou vodu, prášek do pečiva, rozemleté nebo rozdrcené ovesné vločky, lžičku skořice.Rozmíchanou hmotu nalijeme na plech. 2 jogurty smícháme s 50g cukru, skořicí a vanilkovým cukrem a naneseme na těsto. Kousky jablem položíme na těsto. Pečeme asi 35 min na 185 st.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři