Kategorie receptů
- Autor: Karolína Fourová
- Doba přípravy (min.): 15
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 60 |
Sójová omáčka | 20 |
Ocet vinný | 60 |
Chilli omáčka | 20 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Sušené maso Jerky hovězí | 50 |
Papája | 400 |
Dochucovadla:
2 lžíce omáčky Hoisin, 2 hrsti bazalkových lístků
Energetická hodnota celkem: 1837 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 78
SAFA (g): 1
Cukry (g): 57
Vláknina (g): 8
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 459 kJ
Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 19.5 SAFA (g): 0.3 Cukry (g): 14.3 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Papáju oloupeme a nastrouháme na julliene (nudličky). Smícháme s nasekanou bazalkou, pokrájeným Jerky masem. Ze zbylých ingrediencí vytvoříme zálivku a důkladně před podáváním promícháme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.