Kategorie receptů
- Autor: bebecha
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 55 |
Paprika žlutá | 25 |
Paprika červená | 50 |
Salát ledový | 150 |
Česnek | 5 |
Kečup | 5 |
Tatarská omáčka (Hellmann´s) | 15 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 100 |
Dochucovadla:
dresing dle chuti
Energetická hodnota celkem: 1210 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 26,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.