Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Losos s těstovinovým salátem

Zpět
  • Autor: anform
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

Tip: posypte nadrobno nasekanou petrželkou

Energetická hodnota celkem: 1825 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 37, SAFA (g): 4, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

1) V osolené vodě uvaříme čerstvé těstoviny (vaříme 3 minuty), nebo sušené (7 až 8 minut). 2) Těstoviny po uvaření scedíme a zachladíme, vodu ponecháme k dalšímu vaření. 3) Ve vodě po těstovinách uvaříme fazolky po dobu 2 až 3 minut (je nutné je rychle scedit a zchladit, aby zůstaly zelené, následovně dáme do ledničky nebo do mrazáku). 4) Připravíme si dresink smícháním olivového oleje, vinného octa a nasekané petrželky. 5) Rozpálíme troubu na přibližně 140° C. 6) Lososa nakrájíme na kousky, položíme ho na pečící papír bez tuku, a po dobu maximálně 7 minut ho pečeme v předehřáté troubě. 7) Těstoviny smícháme s dresinkem, vložíme do hlubokého talíře, poklademe kousky lososa, fazolkami, rozpůlenými rajčátky a můžeme podávat.

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

15. 01. 2019 20:38
Taková jídla mám ráda a losos je můj favorit :-).
15. 01. 2019 18:36
To by mohlo být dobré

Naši partneři