Kategorie receptů
- Autor: 1a234
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené (v suchém stavu) | 500 |
Paprika červená | 200 |
Rajský protlak | 150 |
Cibule | 150 |
Olej olivový | 50 |
Hořčice kremžská průměr | 50 |
Česnek | 30 |
Dochucovadla:
sůl,chilli,
Energetická hodnota celkem: 10609 kJ
Bílkoviny (g): 124,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 377,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 66,
Vláknina (g): 103,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1061 kJ
Bílkoviny (g): 12.4, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 37.7, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 6.6, Vláknina (g): 10.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Červené,předem namočené fazole uvaříme. Červenou ciluli,nadrobno nakrájenou,osmažíme a přidáme k ní kapie,osolíme a podusíme.Přidáme ostatní suroviny, promícháme,spojíme s uvařenými fazolemi,dosolíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.