Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí zadní z plece dušené

Zpět
  • Autor: libusesp
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl , římský kmín, pepř,

Energetická hodnota celkem: 8317 kJ

Bílkoviny (g): 234, Tuky (g): 59, Sacharidy (g): 111, SAFA (g): 26, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 21, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1386 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 18.5, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Na slanině orestujeme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, rychle osmahneme, osolíme , opepříme, přidáme římský kmín a podlijeme vínem. Když se víno vyvaří podlijeme vodou ( může být i vývar) a dusíme až je maso měkké. Případně zahustíme moukou. Není nutné. V mícháme fazole a necháme prohřát.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři