Sledujte nás:

Pečená drůbeží játra, vařené brambory, obloha z kyselé zeleniny

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, kmín, pepř

Energetická hodnota celkem: 1555 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 37, SAFA (g): 3, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky, opečeme na rozehřátém oleji, ochutíme sójovou omáčkou. Když jsou játra měkká, zaprášíme je hladkou moukou a za stálého míchání opékáme, nakonec je osolíme a opepříme. Brambory uvaříme v osolené a okmínované vodě, při podávání pokrm obložíme plátky sterilované červené řepy a růžičkami květáku.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři