Kategorie receptů
- Autor: Margharetka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Milko tvaroh měkký | 500 |
Kakao Holandské se sníženým obsahem tuku (v suchém stavu) | 5 |
Želatina v prášku (v suchém stavu) | 20 |
Dochucovadla:
stévie (třinový cukr), voda
Energetická hodnota celkem: 1762 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 220 kJ
Bílkoviny (g): 9.9, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 0.1, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
tvaroh si rozmíchám se sladidlem, přidám připravenou želatinu rozpuštěnou ve vodě dle návodu...pořádně vymíchám...směs rozdělím na půl a do jedné půlky dám kakao...kakaovou část dám na spod a na ní dám bílou směs a pokladu nakrájeným mangem a dám ztuhnout do ledničky...
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.