Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hollandia Selský jogurt bílý | 200 |
Broskve kompotované | 300 |
Želatina v prášku (v suchém stavu) | 40 |
Energetická hodnota celkem: 1938 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 54,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 485 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 11.5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Jogurt smícháme s želatinou rozpuštěnou v ovocné štávě z broskví,nalijeme do formy, naskládáme pokrájené kompotované broskve a opět zalijeme jogurtem s želatinou. Necháme ztuhnout v lednici, ztuhlé nakrájíme na porce ozdobíme broskví a podáváme. Množství želatiny přizpůsobíme návodu na sáčku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.