Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Květáková polévka

Zpět
  • Autor: Tojice
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Potřebujeme 300g květáku, 150g brambor, 2ml oleje, 1 cibuli, sůl a pepř, 1 vajíčko

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory zimní150
Květák300
Cibule50
Oleje (všechny druhy)20
Voda1500

Energetická hodnota celkem: 1590 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 2, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 398 kJ

Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Cibuli osmažíme na oleji, přidáme na drobné růžičky rozebraný květák a na malé kostičky nakrájené brambory, osolíme a okmínujeme. Když jsou brambory a květák skoro měkké, přidáme vejce, rozkvedláme a ještě provaříme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři