Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (syrové) | 220 |
Tuňák v oleji (po odkapání) | 100 |
Boneco plnotučná hořčice | 20 |
Salát ledový | 200 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,hořčice,
Energetická hodnota celkem: 2348 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 587 kJ
Bílkoviny (g): 13.3, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 2.8, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Vařená vejce oloupeme, rozpůlíme a vyjmeme žloutek. Ten rozmícháme s tuňákem bez oleje, okořeníme, osolíme a směsí naplníme poloviny bílků. Podáváme na ledovém salátu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.