Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tuňáková vejce

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,hořčice,

Energetická hodnota celkem: 2348 kJ

Bílkoviny (g): 53, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 9, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 587 kJ

Bílkoviny (g): 13.3, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 2.8, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Vařená vejce oloupeme, rozpůlíme a vyjmeme žloutek. Ten rozmícháme s tuňákem bez oleje, okořeníme, osolíme a směsí naplníme poloviny bílků. Podáváme na ledovém salátu.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři