Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Letní salát s rukolou, jahodami a mozzarellou

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř.

Energetická hodnota celkem: 3915 kJ

Bílkoviny (g): 53, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 84, SAFA (g): 18, Cukry (g): 25, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1958 kJ

Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 9, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Cherry rajčátka nakrájíme na poloviny, jahody na plátky a mozzarellu natrháme na kousky. Vše promícháme spolu s omytou a oasušenou rukolou, lehce ochutíme solí a pepřem a podáváme zakapané olivovým olejem a balzamikovým octem. K salátu se hodí tmavé pečivo.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři