Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fazolové lusky na bílo

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

ocet,sůl, kopr

Energetická hodnota celkem: 2193 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 19, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1097 kJ

Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Fazolové lusky podusíme do měkka na lžíci másla a cibulce, lehce osolíme a zalijeme smetanou s trochou hladké mouky, podle chuti můžeme okyselit, popřípadě přidat nasekaný kopr.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři