Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Losos s bylinkovou krustou

Zpět
  • Autor: Hana03
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 7198 kJ

Bílkoviny (g): 151, Tuky (g): 115, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 36, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1800 kJ

Bílkoviny (g): 37.8, Tuky (g): 28.8, Sacharidy (g): 2.8, SAFA (g): 9, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Předehřejeme trouba cca na 190°C, lososa omyjeme, osušíme, z obou stran osolíme a opepříme. Vložíme do zapékací nádoby kůží dolů (kdo chce, může vymazat máslem, já nevymazávám). Mandlové plátky či nadrcené loupané mandle, hladkolistou petrželku a nahrubo nastrouhaný sýr promícháme a směs zlehka přitlačíme na rybu. Pečeme dokud se nám na rybě nevytvoří zlatavá krusta. Chutnou přílohou jsou vařené brambory, příp. jáhly nebo bramborové nočky. Přidáme též čerstvou zeleninu dle chuti.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři