Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát z červené řepy a bílého zelí

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

kmín,sůl,pepř, pažitka,

Energetická hodnota celkem: 1711 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 69, SAFA (g): 2, Cukry (g): 42, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 428 kJ

Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 17.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 6.8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Červenou řepu oloupáme a nastrouháme na velké slze smícháme se zelím na jemno nakrájeným (nastrouha-ným),přidáme i pórek na jemno nakrájený a cibuli na drobné kostičky. Prosolíme, lehce opepříme a okmínujeme, polijeme citronovou šťávou a octem, popřípadě lehce přisladíme. Vmícháme lžíci oleje. Necháme odležet alespoň půl hodinky.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

27. 04. 2017 00:55
Saláty mám ráda vyzkouším

Naši partneři