Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Řepa červená | 300 |
Tuňák v oleji (po odkapání) | 200 |
Ocet | 10 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Voda | 200 |
Energetická hodnota celkem: 2356 kJ
Bílkoviny (g): 48,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 589 kJ
Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 1, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Červenou řepu uvařenou na skus nastrouháme na hrubou slzu a zalijeme sladkokyselým nálevem a necháme odležet . Tuňáka bez oleje smícháme s červenou řepou bez nálevu. Podáváme se semínkový pečivem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.