Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřové dušené s mrkví a celerem na pivu v jednom hrnci

Zpět
  • Autor: sduranova
  • Doba přípravy (min.): 150
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sul, pepr, kmin, bile vino na zeleninu, zazvor,

Energetická hodnota celkem: 7053 kJ

Bílkoviny (g): 169, Tuky (g): 70, Sacharidy (g): 91, SAFA (g): 32, Cukry (g): 41, Vláknina (g): 26, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1176 kJ

Bílkoviny (g): 28.2, Tuky (g): 11.7, Sacharidy (g): 15.2, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Zapneme troubu na 200 st. Pripravime si hrnec, ve kterem to budeme dusit v troube (napr. rimsky hrnec) Vse nakrajime na drobne kousky. Na rozpalenou panev dame olivovy olej a hned pridame cibuli, lehce zasmahneme, pridame mrkev a celer, lehce opeceme, podlijeme troskou sucheho bileho vina a nechame odparit, pridame na kousky nakrajene maso a za staleho michani nechame zatahnout. Pridame koreni dle chuti a rozdrobime kostku bujonu. Promichame. Prendame do hrnce, ve kterem to budeme dusit a podlijeme pivem. Cca za 2 h je hotovo. Lze podavat s ryzi, bramborem ci chlebem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři