Sledujte nás:

Datum registrace: 24. 09. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

Bondulka

Sebekoučink

Váš nezaplacený cyklus byl automaticky zrušen dne 30. 10. 2018. Pro pokračování v Sebekoučinku si založte nový cyklus.

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1504
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Bondulka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

jíst a spát - heslo měsíce

12. 01. 2014

Můj první úkol, začít chodit dříve spát, se ukázal jakoprubířský kámen mého odhodlání. Ale nevzdávám se, ono to půjde. Přemýšlelajsem, jak dál. A nakonec jsem se musela sama brzdit a trochu se mi povedlo se ivyděsit :o). Začala jsem plánovat, jak a kdy budu chodit cvičit … no, končilajsem u varianty, že mi nezbude čas chodit do práce :o)

 

No, pohybovou aktivitu ještě o týden odložím (dobrala jsemantibiotika), ale už mám reálnější pohled na mé možnosti, nebojte se. :o)

 

Spánek zůstává. Jako další úkol si přidám pravidelné jídlo.Dnes je to druhý den a v bříšku mám, jak v pokojíčku. Velkáspokojenost. Zatím zapisuji jen skutečnost, že něco jím – tedy co a kdy.Prozatím opravdu neaspiruji na počítání a hlídání složení. Ale už jen to prostévymýšlení, co budu jíst, mne vede k vyváženější stravě. Nemám rovnoměrnérozložení pracovní doby a i ostatní aktivity mi někdy nedávají prostor a sílusi jídlo připravit. Naznala jsem tedy, že si občas vypomůžu výrobky jedné„krabičkové diety“. Přeci jen vnímám jako lepší variantu jíst pravidelně, nežnejíst a řešit to rychlým občerstvením, sušenkou do ruky atd. Hodnoty pro ženyse zde pohybují do 6000kj, což mi vyhovuje. Současně lze odebrat jen dny, kteréchcete – bude mi vyhovovat jeden nebo dva dny v týdnu, kdy opravdunezvládám.  Ale chci mít i něco po ruce,když bude nejhůř (např. musím zůstat v práci neplánovaně do večera,nestíhám po pozdním příchodu z práce atd.) – pořeším to bílkovinnoutyčinkou z DM (mňam) nebo jedním z koktejlů (příprava je rychlá amůžu mít nechané i v práci).

 

Máte ještě nějaký tip, jak řešit náhlé situace – nejlepší jesamozřejmě se do nich nedostávat :o)

 

A tak heslem nejen tohoto měsíce pro mne bude „pravidelnějíst a pravidelně spát“. A tak si přidávám další cihlu do základů mého snažení.

 

Všem Vám držím moc palečky, aby se nám (nejen) letos dařilo vše skloubit:o)
Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

14. 01. 2014 17:39



14. 01. 2014 17:38

Bondulka

to janca7: teď mám z koktejlů T-meal fruity od Nutrendu hodnoty jedné dávky jsou, 40g - 632 kj, B 16,9, S 9,8, T 3,8 (do 250 ml vody). já raději s mlékem (takže + hodnoty mléka. Plechovka je 10 dávek a stála mne okolo 300 Kč. Mám čokoládový a chutná dobře. Měla jsem dříve z DM vanilku, ale to mám opravdu jen v práci jako poslední variantu - nechutná mi :o(, také jsem zkoušela dietline protein 20 - vanilka, chutnal dobře, ale cena je cca 110,- Kč/ 3 porce, hodnoty jsou výhodnější kj 421, B 19, S 2,4, T 1,6 (porce do 200 ml vody)
13. 01. 2014 21:15
Ještě (je to z krásného filmu Nebožtíci přejí lásce): KDO SPÍ - NEJÍ. A jinak - tyčinky z DM mi taky chutnají. Mám podobný problém, protože občas si nestihnu do práce udělat krabičky a nebo se tam musím zdržet dýl. No a když člověk pár hodin nejí, tak přijde domů a pokud není lednice ovázaná řetězem a pod proudem, tak obsah padne za oběť. Potřebuju ještě prozkoumat (nebo prosím radu), které ty koktejly jsou nejvhodnější.
12. 01. 2014 21:46
Super,ať to vyjde.Já si dala úkol ,,zapomenout na výtah vždy a všude" :-)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři