Sledujte nás:

Datum registrace: 16. 06. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

Kaitao

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 947
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

svět zdraví-novodobý tahač peněz nebo konečně správný tip?

20. 07. 2013

Ahoooj,to jsem zase já a mé hloubání a hnidopišení
V poslední době na mě neustále odevšad vyskakují články o tom,jak mladá zdravě žijící holka nehubla,nevěděla si rady,trápila se,až jednou našla Svět zdraví a tam jí udělali nutriční typologii a zjistili,že měla pro ni údajně nevhodný jídelníček s nesprávným poměrem živin.Poté,co si od nich nechala nastavit jídelníčky,zhubla samozřejmě že ukázkově,je šťastná a má dokonalý život.
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Co to jako je?
V devadesátkách hubli lidi jen omezením jídel bez jakýchkoliv zapisovátek a počítání,natož pak rozebíráním a pipláním se v živinách,a zhubli bez potíží??
Proč čím dál vyspělejší doba ( bavíme se o technických novinkách,ne politických nebo životních),tím větší nároky a rádoby novinky a ráááádoby zaručený tipy?Proč neustále nějaký novinky v oboru,který má být prozkoumaný jednou pro vždy stejně?Neměníme se my lidi tak jak se můžou měnit poznatky o tom,jak ty lidi léčit??To je jako kafe-odvodňuje..nyní neodvodňuje..za týden zase bude,protože se najde údajné pracoviště,ktereé testovalo lidi a zjistilo to....
Má s tímhle programem zaštítěným Fořtem někdo zkušenost?
Pro mě to jsou jen nestydatí taháci peněz.Znám osobní zkušenosti lidí,kterým výživa i trénink složený hvězdami hubnutí nesloužila a holt prostě museli přestat cvičit nebo jíst pečivo a šlo to taky....
(jako Havlíček s jídelákem za 10.00 a radama v Dietě pro jídelníček za 4000 TÝDNĚ se může jít zahrabat víte!!!)
Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 02. 2019 15:03
Můj příběh
Ježíšek dárek – index hubnutí světa zdraví Havířov místo 1200 jen 400 Kč. Mám BMI 30,3, tak zkusíme se něco dovědět, objednávám 23.12.2018. Konzultace 2.1.2019 – no jo, mám 4 diety, to musíme vědecky prozkoumat, určitě spravíme, navíc ať je to vědecké – vyhodnocení biochemického rozboru krve vědecko-lékařskou radou. Blbec já souhlasil, na 3 měsíce zaplatil 7 500,- Kč. Podmínky běžně nečitelné, až jsem zvětšil a dal kontrast – dovídám se, že neposkytují zdravotní služby, neléčí (ale inkasují). Proběhla nějaká anamnéza.
Druhá konzultace konzultace – vyplnění dotazníku unikátní metabolické komplexní nutriční typologie, cca 80 otázek. Oproti verzi na www, která má 60 otázek a je zadarmo, tato je za 2 500,-.
Třetí konzultace – výsledek – jsem sacharidový typ, v potravě ideální 45-60% sacharidů, 30% tuků, 15-25%bílkovin, jako diabetik bych měl sacharidů jíst míň. Kolik čeho? – vědecké tajemství. Ale dobře spaluji tuky, tak klidně jogurt 8%, šlehačka 30%, ořechy … Žlučník jásá, konečně se pošramotí. Akorát jako diabetik nemám sladit diachromem, sladká chuť provokuje inzulín, ten vyrazí do žaludku – cukr nikde, hypo… Následuje seznam vhodných potravin (za 1000,-) s ohledem na můj zdravotní stav, vše zdravé, i cizokrajné ať jsme IN, naše mléko ne (neboť na tom jsem vyrostl). Porovnávám seznam s dietou pro žlučník, min. 10% nevhodných, zakázaných.
Čtvrtá konzultace – pokouším se ujasnit jak je to s tím individuálním osobním výživovým plánem. Kdepak, vše je naprosto vědecky správně. Jelikož do špitálu se mi nechce a tohle dodržovat nemůžu, žádám o ukončení služeb 28.1.2019. Index hubnutí, vyjádření k bio rozboru neznám. Ale vše je v pořádku a klid. Až ukončení urguji, tak 8.2.2019 konečně odstoupení, ale vše bezvadně splněno, protože i 30.1. se hodnocení krve našlo – mám snížený HDL (co s tím – přece neléčíme), hodnoty ALT, AST jak mimino, ale nemám chlastat, jelikož mám rok hematologické problémy, kvartálně odběry, kontroly, tak se dovídám, že se to odstraní zvýšením příjmu železa – kterého mám škodlivý přebytek (co s tím – přece neléčíme), ale 1000,- inkasujeme, za bezvadné předchozí služby dalších 3500,-, celkem 4500,-.
Závěr – zaručeně zhubne váš účet, my si budeme povídat.
Senior GuK, Havířov BMI, 29,1
Potvrzuji příspěvek např. 1stepan, chytrou váhu vč. metabolického věku jsem pořídil za 939,- Kč a vážím se, kdy chci, rodinu dtto.
Bohužel jsem naletěl, nedobře četl internet, dobře mi tak každá blbost a škola něco stoji - rád předávám své zkušenosti
11. 01. 2018 23:24
Dobrý den, důrazně varuji před firmou Svět zdraví. Tříměsíční "kůra" nebo jak to nazvat, mne stála 7500,-Kč. Obdržel jsem za to jídelníček a 2x měsíčně, konzultaci a měření na přístroji InBody. Jídelníček mi v podstatě zakázal jíst vše ! Jidelníček (jíst 6 x denně přesně stanovené speciální potraviny v doporučené časy), může v podstatě jen ten kdo sedí v kanceláři za stolem , má v mobilu nastavené upomínky a v čase signálu, si jde sníst přesně určenou potravinu, kterou si den předtím musíte někde sehnat. Zapomeňte na nějakou jídelnu nebo meníčko v hospodě. Vše máte zakázáno. Při každé konzultaci vám nutí jejich výrobky a pokud nehubnete (tak jako např. já) tak to zdůvodní tím , že nedodržujete jejich režim a že si nekupujete tyto jejich výrobky. Vše co vám nabízí oni, si můžete sami a zdarma načíst na internetu a na Inbody se můžete jít zvážit např. zdarma do VZP nebo za poplatek někam do fitka. Neudělají pro vás nic navíc.
24. 10. 2017 14:52
Důrazně varuji!!!
VARUJI VŠECHNY BUDOUCÍ ZÁJEMCE O SLUŽBY ZLODĚJSKÉ JAKOŽESPOLEČNOSTI „SVĚT ZDRAVÍ BE-IN KOLÍN A JINDE. NENECHTE SE NACHYTAT A OKRÁST O PENÍZE. ÚDAJNÝ PROGRAM STOJÍ 12 600 kČ! A ZA TUTO SUMU VÁS POSTAVÍ NA VÁHU, VEZMOU KREV, DOSTANETE NĚJAKÝ JÍDELNÍČEK STAŽENÝ Z INTERNETU A UPRAVENÝ DLE JEJICH GRAFIKY. JEDNOU NEBO DVAKRÁT DO MĚSÍCE VÁS POZVOU NA POKEC JAKOŽE "JAK TO JDE..“ JAK TO OVŠEM KONČÍ NEVÍM, PROTOŽE JSEM NA VLASTNÍ ŽÁDOST PROGRAM UKONČIL NA DRUHÉ NÁVŠTĚVĚ, KDY MI PRACOVNICE STRČILA DO RUKY ONEN JÍDELNÍČEK /KTERÝ JSEM MIMOCHODEM NAŠEL NA INTERNETU A PAK SE MI SNAŽILA VNUTIT NĚJAKÉ DOPLŇKOVÉ PRODUKTY /ZA PRACHY NAVÍC POCHOPITELNĚ/ A ZKASÍROVALI MNE O 3800 KČ. TO MI STAČILO, ALE JIM NE A POSLALI FAKTURU NA DOPLATEK PŘES TŘI TISÍC. PÍSEMNĚ JSEM SE OHRADIL A ŽÁDAL PODROBNÉ VYSVĚTLENÍ ZA CO KONKRÉTNĚ MÁM ZAPLATIT NĚCO PŘES 7000 - VZHLEDEM K OBJEMU A POCHYBNÉ KVALITĚ SLUŽEB - DÁ LI SE TO TAK NAZVAT. ODPOVĚDI JSEM SE NEDOČKAL, ZATO JSEM SE DOČKAL RYCHLÉ REAKCE V PODOBĚ ŽALOBY ZA NEUHRAZENÉ SLUŽBY. NO NEBUDU ZDRŽOVAT, JEN SI PROSÍM VELMI DOBŘE ROZMYSLETE, NEŽ PŘEKROČÍTE PRÁH TĚCHTO NOVODOBÝCH ŠMEJDŮ, JESTLI TOKOVOU SUMU NEVYUŽIJETE LÉPE. JÁ BOHUŽEL NALETĚL :,( :,( :,(
22. 07. 2013 23:24
Taky mám zprostředkovanou zkušenost s tímto projektem. Zastavili na ulici moji maminku, je jí 60,měří asi 161 cm, váží okolo 56-57 kg. Taky ji přeměřili tuk a udělali analýzu - a vyšlo jim, že jí chybí asi 5 kg tuku a že by měla tak 4 kg sundat. A vnutili jí nějakou předraženou vlákninu - asi 250 gr okolo 350 Kč, dali jí nějaký jídelníček a chtěli aby došla na další konzultaci, ta už by byla pochopitelně placená. A nutili jí i nějaké ampulky na pročištění těla - ty byly za pořádný ranec. Mě to přišlo neuvěřitelné. Měli podle mě konstatovat, že na svůj věk je na tom super a nechat ji jít. Fakt je, že teď už má sama o sobě asi dvě kila dolů, protože přes léto je víc práce na zahrádce a spíš jí říkám, že si musí hlídat, aby pravidelně jedla, a víc bílkovin, protože to se jí moc nedaří. Takže - asi záleží na koho člověk trefí. Může to někomu pomoct, ale obecně tato rádoby poradenství fakt nemusím. Mě Stob teď moc pomohl, za 3 měsíce jsem sundala 8 kg jen úpravou stravy -a to tak, že jsem jen vynechala slané a sladké pochutiny a přidala na "normálním" jídle, protože mé složení jídla před Stobem bylo otřesné. Přidala jsem pohyb 3x týdně a jde to jako po másle.
21. 07. 2013 20:15
Svět zdraví znám,byla jsem tam kdysi na konzultaci.Zvážili mě na váze Tanita,změřili a potom výsledky se mnou probral výživový poradce.Nic mi nenutil,ale když jsme tak mluvili o tom výživovém plánu,tak tam padla cena za nějaký doporučený týden.Docela se mi protočily panenky.Ale jak říkám nic mi nenutil.Jen jsme se domluvili,že když budu chtít se přijít znovu převážit tak můžu.Samozřejmně za poplatek.Myslím,že za to,že vám sestaví jídelníček na míru a je jen na vás jestli ho budete dodržovat je ta cena přemrštěná.Tady na STOBu je to zadarmo,ale jak tady všichni víme,musíme si se složením jídla během dne poradit sami.Některé články nemají špatné,když zabrouzdáte na jejich stránky a mají tam i spoustu receptů.Samozřejmně vynechávám informace jak komu Svět zdraví pomohl.Když člověk chce,tak to jde i bez těch "hříšných" peněz.Jestli jste třeba někdo z vás viděl opakovavání pořadu Jste to co jíte tento pátek 19.7.,tak tam byla paní o váze skoro 200 kg a za ty 3 měsíce asi nezhodila skoro nic.Vše jen slibovala a po 3 měsících nevěděla ani kolik váží krajíček chleba a jak má vypadat její svačina.Bylo to smutný,že takovou mladou paní nerozhýbylo to,že když se jí nepodaří aspoň trošku zhubnout během těch 12 týdnů,tak ji uvidí docela dost národa.No prostě chci říct,že vše se děje v hlavě a pokud si to tam člověk nesrovná a nezačne opravdu cíleně dodržovat určitá pravidla,tak nikdy nezhubne ani deko.
21. 07. 2013 13:01
Chápu, co chceš říct. ;-) Taky chápu nadsázku, takže tě nebudu chytat za slovo jako ehm jiní. ;-) Držím ti palce, máš super blogy! ;-)
21. 07. 2013 12:22
Znovu opakuji, me pomáhá Stob a nedám na nej dopustit!!Tímto jeste jednou podekování lidickám, kterí za tímto programem stojí.
20. 07. 2013 22:05
Dovolila bych si oponovat ,zcela bez ohledu na výše zmiňované poradenství, s těmi měnícími se názory na postupy léčby. Naštěstí se s dalším vývojem poznatky, jak léčit stále mění. Uznání postupy vědy, změna přístupu je i jedním z rysů odborníka, který sleduje trendy a novinky.
http://www.fzv.cz/fzv/aktivity/clanky/zajimavosti/338-co-definuje-idealniho-odbornika-v-oblasti-vyzivy.aspx
20. 07. 2013 21:56
myslím,že je jen jedna metoda a rada: vyvážený poměr bílkovin,sacharidů a tuků ve stravě v takovém množství, které odpovídá energetickému výdeji těla...tedy to co nás tady učí perfektě zpracované stránky a kolektiv STOB-u. Výsledky. které tady lidi dosahujou mluví za všechno :-) díky STOBe :-*
20. 07. 2013 20:22
Svět zdraví neznám ale výsledky získané za pomoci STOBU mluví za všechno. Dneska jsem byla na psích závodech, kde bývá k mání pejskařské oblečení - je to jakási vnější legitimace - patřím k určité komunitě. Ještě vloni na mne měli něco pouze v UNISEXU a to ještě v nadměrném. Dnes jsem si s pocitem malého vítězství odnesla dámské - vypasované tričko v brvě jarní oblohy. Ta barva představuje i náladu, která mne teď provází. A dieta na STOBU není vlastně dieta ale chutné a mně naprosto vyhovující jídlo.
Jinak po čtyřiceti letech ve společném stravování - převážně dětí a mládeže už jsem zažila nespočet rad a doporučení typu dávejte dětem mléko - je to zdravé -nedávejte jim moc mléka - není to dobré. Vařte ze soji a zejména z její plátkové verze -recepty na smažení, čínu, guláš - a za čas soju pouze jako boby a samozřejmě se léta potýkám klasickou laboratorní chybou, která se týká desetinné čárky v rozboru špenátu, která se týká obsahu železa. Letité zkušenosti mi velí udělat závěr, že když chci hubnout, musím méně jíst a jíst častěji ale jíst musím. A dieta mi musí chutnat, protože hlídání jídelníčku mne čeká už na pořád. A pohyb mne musí bavit. Když mi někdo bude cpát kapustu tak asi umřu hlady, protože ji nerada a když po mně někdo bude chtít abych jezdila lyžovat, tak se nebudu pohybovat, protože lyžovat neumím. A vtom vidím přednost STOBU. Doporučený postup hubnutí aktivity je příjemný a tak si tu příjemnost užívám. Díky STOBe
20. 07. 2013 14:59
Taky na mě vyskočil Svět zdraví a chvíli jsem se tím zabývala, protože mám nějaké trable s alergiemi na potraviny, což zpočátku nabízeli vyřešit, dnes už to raději nezmiňují... Je to totiž dost složitá záležitost a nijak jednoznačná. Takže podle mého odhadu celá debata skončí u diskuse o individuálním vhodném podílu sacharidů, což si můžeš tady na kouči otestovat sama na sobě. A kromě toho souhlasím s Veselínkem, nemyslím si, že se kdykoli v minulosti hublo snadno a se zárukou.
20. 07. 2013 14:35
Tím jsem nechtěla odsoudit systém pana Havlíčka, výsledky má a určitě vyhovuje mnoha lidem, kteří nechtějí věnovat svůj čas přemýšlením o jídelníčku, výživě a zdraví, radši si zaplatí někoho, kdo to udělá za ně, chtěla jsem vyzdvihnout výhody systému na STOBu. Také mne to tady baví víc :-)
20. 07. 2013 13:42
Není všechno černobílé, na někoho platí předepsaný jídelníček a na někoho ne...s předepsaným jídelníčkem je to "bezpracné", nemusíš přemýšlet, co, kdy a kolik sníst...ale zase Ti to nemusí chutnat...STOB je sice pracný a spotřebuješ dost času, ale umožní Ti vlastně nedržet dietu - jenom si vybereš ty potraviny, které máš ráda a jsou pro Tebe dostupné a nakombinuješ si jídelníček...záleží na Tobě, co si vybereš, ale vůbec to neznamená, že ostatní metody jsou špatné jenom proto, že jsou placené...když bych sečetla, kolik času jsem strávila studiem zdravé výživy a stejný čas bych věnovala práci za peníze, tak mě to vychází možná dráž než kdybych si zaplatila výživového poradce...ale takhle mne to baví víc!
20. 07. 2013 11:54
Jinak ohledně nutnosti vyplňování tabulek sebekoučinku .... bez toho se určitě dá jakž takž spočítat příjem (určitě to zabere víc času, než když vyplníš tabulku), ale už hodně těžko odhadneš, jestli máš správné složení B/T/S ... a právě tohle nám umožňuje relativně rychle a efektivně hubnout! Navíc tě tento systém učí myslet na to, co jíš, což je obrovský rozdíl třeba proti Havlíčkovi ... tam dostaneš nalinkovaný jídelníček. Jde o to, že takhle se časem naučíš stravovat správně, aniž bys zapisovala, vejde ti to pod kůži, kdežto co se stane, až ti dojde onen předepsaný jídelníček? Je podstatně vyšší pravděpodobnost, že se vrátíš k původním zvyklostem ...
Takže, díky STOBe, že tě máme! :-)
20. 07. 2013 11:45
Svět zdraví neznám, od Dr. Fořta jsem četla několik knížek na téma výživa, ty knihy mají hlavu a patu, jeho doporučení jsou podobná jako ty zde na STOBu, tedy pravidelná zdravá strava, pitný režim a pravidelný pohyb, takže zrovna jeho považuju za rozumného poradce.
Ke světu zdraví se vyjadřovat nemohu, nic o něm nevím
20. 07. 2013 11:43
Souhlasím s Veselínkem. Devadesátá léta jsem prožila, hubla bez vážení a zapisování, pouze s drastickým omezením jídla. Zhubla jsem, ale váhu jsem nabrala zpět. Protože tělo bylo po dietě vyhládlé a polehoučku nenápadně jsemn se vrátila k původní skladbě i množství potravy. A bylo tu jo - jo. STOB mně naučil jak zhubnout a také jak si váhu udržet. Volám spolu s Veselínkem: Díky za STOB.
20. 07. 2013 11:32
Nezhubli bez potíží, jestli vůbec, v těch devadesátkách i předtím. Mně osobně je Fořt a jeho Svět zdraví podezřelej. NECH UŽ hledání kravin a připoj se k nám.
Tady máš všechno pohromadě a zadarmo :-)))
Díky za STOB :-))
20. 07. 2013 11:20
Já nevím,co bys chtěla víc? Tady máš všechno pohromadě a zadarmo :-)) Díky za STOB :-))

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři