Sledujte nás:

Datum registrace: 01. 07. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

Laila.ap

Původní Sebekoučink

33 %
0 kg 12 kg

Již zhubnuto: 4 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 3592
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Laila.ap

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Už mě to nebaví

12. 11. 2012

Včera večer jsem tak rozjímala v posteli a hledala jsem příčinu své skleslé nálady, která se mě drží už něco přes týden, a zjistila jsem, že to je tím, že nemám k ničemu motivaci, že nemám na nic náladu, že mě to prostě nebaví.

Ve své bilanci jsem zjistila, že mě nebaví škola, protože mi poslední dobou nic nejde a já - tichý závislák na pochvalách - jsem už dlouho žádnou nedostala. Často chválím sama sebe - když to neudělá jiný, zbude to na mně - ale ani k tomu poslední dobou nemám moc příležitostí. Všechny předměty tak jako průměr, potěšil mě test z češtiny, kde jsem měla druhý nejlepší výsledek z ročníku, ale to je asi tak všechno. Na klavíru se umělecky neshoduji s vyučujícím a prostorová tvorba z výtvarky mě prostě nebaví. Koho by také bavilo ze špejlí vytvářet abstraktní tvar?

Bavit by mě mohl přítel. A ten by mě i bavil, a když by to bylo vícekrát než jednou za týden, bylo by to moc fajn. Ale nějak se neshodují naše časové plány, takže vždy celý týden trpím pro několik málo hodin zábavy.

Tyč už také není to, co bývala. Zcela racionálně mi je jasné, že cviky, které se momentálně učíme, se prostě člověk nenaučí raz dva. Komu by také hned šel shouldermount. To si to představte tak, že si stoupnete zády k tyči. Trošku se od té tyče odtlačíte, abyste si tu tyč položili přímo na rameno. Následně se té tyče chytnete a za pomoci břišních svalů vyšvihnete nohy nad hlavu, kde se musíte těma nohama té tyče chytnout, jinak letíte na zem jak zralá hruška. :-D

No a semaforky?

Tak tam je ta motivace poslední dobou také dost nízká. Nějak mě přestalo bavit to plánovat a s dodržováním to mám teďka také na štíru. Asi budu muset začít praktikovat systém odměn za splněné jídelníčky. Nebo znáte někdo ještě nějaký jiný bezva typ?

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

13. 11. 2012 19:57
Bude lííííp!!! Ale já jak zítra ráno stoupnu na váhu, bude zase hůůůůř :D
13. 11. 2012 18:36
Jasně že bude líp :D Nesmíš se té potvoře depce poddávat :D
13. 11. 2012 16:24
Děkuji za pochvaly, které opravdu potřebuji. Nálada se mi dneska zlepšila, vysvitlo sluníčko a já jsem byla nucená chvilku sedět venku, takže jsem načerpala trochu dobré nálady. Doufám, že mi to na nějakou dobu ještě vydrží.
13. 11. 2012 11:14
Tý brďo, to, co ty dokážeš na tyči, to bychom my nedaly ani náhodou :D jsi šikovná! :) a drž se! Takhle pošmourná nálada zmizí :) uvidíš :) tak to nevzdávej! :)
12. 11. 2012 19:28
hele nefňukej a koukni na tohle:
http://uloz.to/live/xbrmRia/zajda-a-zejda-animovane-pohadka-kreslene-super-novinka-avi
... ahned ti bude líp :-)
12. 11. 2012 19:18
Seš borec s tím cvikem na tyči.Já bych za pomoci bříšních svalů zvedla nohy tak maximálně decentně nad zem a pak už bych spadla jak ta hruška. Máš se za co pochválit!!! Buď na sebe trochu hodná!!
12. 11. 2012 17:47
Za všechno může podzim a tyhle debilně tmavé dny. odměny za dodržené jídelníčky jsou fajn a ty ostatní přijdou taky, neboj :)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři