Sledujte nás:

Datum registrace: 01. 01. 1970

Jak si nahrát profilovou fotku?

Získané body

Tento měsíc: 23
Celkem: 183
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Den druhý...

06. 01. 2013

Návštěvy u babiček jsou peklo! :-D Ač jsem se snažila jak chtěla, domácímu štrůdlu jsem neodolala a stopce slivovice do nového roku taky ne :-D Za dopolední "svačinku" u babičky mám víc jak polovinu denního příjmu vyčerpánu. Co se dá dělat. Beru to jako testovací týden, abych vůbec zmapovala, co jsem schopná do sebe nasoukat a jak moc budu muset zabrat v pohybových záležitostech.

Včerejšek mně nakonec potěšil, kdybych se nenechala zdolat na večerní pivo, denní příjem by tak akorát sedl. Přitom jsem neměla pocit nějakého omezení. Díky průběžnému zapisování po každém jídle jsem na sebe dokázala být přísnější v oblasti příjmu tekutin a konzumace zeleniny. Nepřipadám si však nějak omezovaná, což je fajn. Kdybych každý den jedla tak jako včera a dokázala se k tomu hýbat, bylo by to určitě znát. V příštím týdnu budu pracovat hlavně na pohybu. To bude velké sousto, jsem totiž od přírody lenochod!

No a pak psychokoučink. Umění říkat ne! Co by se stalo, kdybych si u babičky dala jen kávu s jednou lžičkou cukru... Nic! Jen umět říct ne. Tím spíš, když sladké vlastně nemám ráda :-) Mnohem raději si dám flákotu masa :-D

Rozhodla jsem se však, že budu k hubnutí přistupovat úplně jinak. Žádný urputný boj. Hezky pomalinku ubírat příjem, který mám teď krásně zmapovaný a přidávat pohyb.

Tak tedy kilům dolů zdar! :-D

Ještě si poznačím stav bodů. Za včerejší den 30 bodů plus.
Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři