Sledujte nás:

Datum registrace: 12. 03. 2016

Jak si nahrát profilovou fotku?

Zatvik

Sebekoučink

Zahájení: 28.10.2019
Ukončení: 20.01.2020
Cíl: Zhubnout

0 %
0 kg 10 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Váš cyklus již skončil. Před archivací si zkontrolujte vyplnění cílové váhy, zpětně doplňte chybějící data. Cyklus bude automaticky archivován dne 23.01.2020. Pokud chcete ihned pokračovat s novým cyklem, archivujte stávající cyklus tlačítkem Prodloužit.

Získané body

Tento měsíc: 245
Celkem: 8534
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Zatvik stále žije! A jak!

11. 07. 2018

Jsem naživu. Opravdu ano. V poslední době jsem neměla moc čas sledovat zdejší blogy (vlastně vůbec), ale zkusím to postupně dohnat. Pokud jsem zmeškala něco, co vám připadá důležité, pošlete mi prosím odkaz do komentářů. Zajímáte mě, jen jsem toho měla poslední dobou na starosti až moc.

Jestli si mě tedy ještě pamatujete, možná víte, že jsem změnila práci. Dělám teď recepční na hotelu v Luhačovicích, konkrétně v hotelu Adamantino u přehrady. Někteří z vás ho asi budou znát, vím, že se sem dřív pořádaly STOBácké zájezdy. 

Červen (a vlastně už skoro polovinu července) jsem strávila buďto v práci, která mě neskutečně baví, nebo na brigádě, kterou miluju. 

Případný volný čas trávím doma balením, protože se nám konečně podařilo najít kupce na dům. 

Pokud jde o můj současný životní styl, určitě by se dal v mnohém zlepšit. S jídlem toho moc neudělám, protože dočasně bydlím přímo na hotelu a krmím se jen personální stravou. Ta není špatná, rozhodně ne, ale nejsou to většinou jídla, která bych si vybrala.

Personální strava může vypadat takhle... 

... nebo třeba i takhle, když se spřátelíte s kuchařem.

Pokud jde o pohyb... no, mohla bych tomu dát víc. Uznávám, že toho docela dost nachodím, na brigádě jsem celý den na nohách, když mám volno, jdu si zaplavat, párkrát jsem šla s kolegy zatančit si na místní zábavu... ale ve skříni mi stojí inline brusle, které jsem si dovezla už před měsícem a stále jsem si na ně netroufla, a venkovní posilovací stroje, které máme hned před hotelem, zatím míjím bez povšimnutí. 

Přibrala jsem celé kilo, ale moje super růžová váha mě uklidňuje - poměr svalové a tukové hmoty se mi úžasným tempem upravuje. Je to na mně rozhodně vidět, oblečení, které jsem ještě nedávno běžně nosila, mi z těla pomalu sklouzává.

Naspím toho opět docela málo, až když utichne ruch na hotelu, což bývá někdy kolem půlnoci, občas i později. Vstávat musím před sedmou. A spánek ve skutečnosti za moc nestojí, zbytečně často se budím. Mnohem odpočatější bývám, když si před usnutím vypiju nějaké to víno, ale uznávám, že to není trvale udržitelné. Opravdu už nevím, co s tím spánkem dělat, když mě probudí každý pitomý šramot, ale zároveň nesnesu něco jako špunty do uší.

Tak tedy momentálně vypadá můj život. Dočasně. 

Prosím, podělte se se mnou v komentářích o to, co je nového u vás. Jak jsem psala už nahoře, opravdu mě to zajímá. Půjdu teď na své pravidelné večerní toulky, ale až se vrátím, budu poctivě číst.

Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

27. 09. 2018 10:23
Milá Zatvik, možná si vzpomeneš, jak jsi začínala. Jsem ráda že ses znovu ozvala. Také já jsem teď měla docela těžký rok. Proto také moje téměř roční odmlčení. Myslím si, že jsi to dobře rozjela. Raduj se z každého centimetru.
12. 07. 2018 21:47
Takové krásné prostředí, tak přeji hodně procházek a jídlo je také hezké.
12. 07. 2018 21:19
Děkuju všem, že jste na mě nezapomněli :D
zdrhla: Jaká náhoda, z Rybářské jsem se právě vrátila. Brigáduju tam v kuchyni dole v restauraci, je to tam úžasné.
12. 07. 2018 18:05
No hurá....jsem moc ráda, že jsi se ozvala. Vždycky čtu ráda tvoje příběhy, jako tento . Je to skvělé, že se ti nová práce líbí. Ode mne tam máš fotogalerie z naší dovolené z Egypta.
12. 07. 2018 13:06
Je vidět ,žes novinky svého života opětně zvládla a že ti nechybí optimismus a elán. Jsem moc ráda,že se ti daří.
12. 07. 2018 11:47
Bezva, přeji Ti ať se Ti dál daří a ať jsou do budoucna další a další pozitiva. mně přibylo čtvrté vnouče a ubylo trochu volného času. Výlet na Sázavu jsem nezvládla, dostal zelenou autodrom ve Vysokém Mýtě. Držím palce.
12. 07. 2018 09:42
Ať se Ti i nadále daří.
12. 07. 2018 09:17
Skvělá zpráva :-) Našla sis práci která tě baví a ještě k tomu v krásném prostředí. Na bruslích můžeš kolem přehrady, ale teď tam jsou asi davy lidí. Večer vyzkoušej meduňkový čaj.
12. 07. 2018 07:38
Z tvého blogu čiší spokojenost a to je nejdůležitější. Moc ti přeji, ať se ti tak daří i dál:-)
12. 07. 2018 07:07
Super, povedlo se, dle tvých představ. Mám radost s tebou.
12. 07. 2018 00:21
Jééé\' To jsem ráda, že ses ozvala. Minulý týden jsem na tebe myslela, jak se ti daří snovou prací v Luhačovicích a co ten váš dům. To mě potěšilo, že se ti dobře vede.
Jirina55 rozběhla sérii STOBích výletů, o nich si můžeš přečíst v mých blozích. O tom posledním nasázavská Stvořidla a do Světlé nad Sázavou ještě ne, já jsem se vším ve skluzu. A na tom posledním výletě jsme se setkaly dvě party - my z Prahy a holky (Coumba a Filipovy) z Vysočiny a bylo to bezva.
Tak hodně zdaru a měj se!
11. 07. 2018 21:56
Krásně se to čte, že se ledy hnuly a ty máš novou práci, jsi v ní spokojená a konečně jste prodali dům. Tak snad bude konečně líp a i ten spánek se spraví :-)!. Tak občas přidrž gaťata nebo kup nový :-). V Luhačovicích je krásně, tak kdybych měla cestu, tak se za tebou zastavím :-)!.
11. 07. 2018 21:51
Tak to jsou skvělé zprávy!!! Jsem ráda, že se máš dobře,moc ti fandím:-) Víno mám také moc ráda, ukliďnuje mně večerní sklenka, ale váhu držím. Tak to je dobré:-))) Přeji ať se ti dál daří :-)
11. 07. 2018 21:44
No, dneska Ti snad muselo hučet v uších ne? Myslela sem na Tebe a přemýšlela, co je s Tebou. Mám radost, že se Ti daří a přeji další úspěšné kroky a rozhodnutí :-). Jsem ráda, že ses ozvala :-).
11. 07. 2018 21:32
Zatviku, jsem ráda, že jsi se tak hezky ozvala. Už mi to bylo divné, že se neozýváš, protože jako sifaka, i já ti fandím a hlavně přeju, aby jsi byla spokojená a šťastná. Do hotelu jsme chodili se STOBem na aquaaerobik z Ogaru v Pozlovicích. A naproti přes přehradu jsem byla v rybářské chatě na dovolené v létě, v zimě kdysi v pravěku na Fontáně. Jsi v krásném prostředí, tak se měj fajn a užívej si léto. P.S. u mě vše při starém - želvička pomalu, ale jistě míří k cíli. Má čas.
11. 07. 2018 21:04
Co tě znám Zatviku, od začátku jsem ti fandila a fandím stále.Hezký blog.O sobě nic moc nenapíšu.Takže jen přečti co tě kolem zajímá, pozor na víno před spaním!Já si tak nevědomky pořídila něco kil navíc a jsou to zarputilá kila.Tak bacha na věc.Inlajny jsou fajn ale co pamatuju, Luhačky jsou celkem zvlněné, ne?........abys nám sem nepřijela v gypsu :-o
Je fajn, že máš práci, co tě baví a padají ti trencle:-)
Zase někdy něco napiš a nafoť.Budu se těšit.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři