Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 06. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivamal

Sebekoučink

Zahájení: 10.12.2019
Ukončení: 07.01.2020
Cíl: Udržet váhu bezprostředně po hubnutí a neznám kJ

80% 5
- +

Zaplacený cyklus je přístupný do 9. 1. 2020

Získané body

Tento měsíc: 105
Celkem: 5552
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Plavete v rybách - chcete se potkat na úterním semináři?

26. 05. 2013

 

Plavete vrybách? Kupujte ryby, nekupujte vodu

STOB vespolupráci s Bonfood pořádá zdarma v úterý28.května od 17 do 22 hodin

seminář proomezený počet zájemců

na téma Jakpoznat kvalitu rybího file - teoriea ochutnávka
Akce se koná v Havlíčkově Brodě od 18.15 do 21 hodin

Sraz v Prazebude v 17 hodin, kde bude zajištěna doprava,  případně se samozřejmě můžete dopravit sami. Srazv 18,15  Fastfood  Na Ostrově 27, parkoviště u kulturního domuOstrov, žlutá budova.V každém případě je třeba se hlásit na mailumalkova@stob.cz do pondělí rána.

Obsahsemináře

Praktickáčást:

Nákup různých druhů fílé  v supermarketech a následná ochutnávka  a porovnání různých kvalit - praktická ukázka

Teoretickáčást

Co jerozhodující pro kvalitu zmraženého filé a jak ji poznáte?
Problematika zpracování mořských ryb - způsoby mražení, zpracování,druhy-filety,bloky,druhy bloků,obsahy kostí

Nejprodávanějšídruhy mořských ryb u nás a jejich specifika.

Jakjednoduše poznáte obsah vody ve file a eventuální chemická aditiva?

Problematikaomeqa 3 nenasycených kyselin, methyl rtuti a PCB v rybách.

A základní rada

Kdy si na rybě pochutnáme

Pokud na výrobku neníuvedeno složení a je uvedena jen hmotnost výrobku a obsahuje méně než 5 %přidané vody ve formě glazury, můžete si být jist, že si na rybě pochutnáte.

Pokud  je na výrobku uvedeno GLAZOVANÉ a ve složení není uvedeno žádné E, pravděpodobněvýrobek neobsahuje přidanou vodu a množství glazury uvidíte podle čisté hmotnostimasa a na rybě si také pochutnáte.

Kdy si na rybě nepochutnáte

Pokud je veznačení uvedená chemie, např. E452 a jedná se neobalované filé, vždy je uvnitřschovaná další voda.

 

Další informacezískáte na www.bonfood.cz - kde se dozvíte, jak  si můžete na těchto kvalitních rybách pochutnati doma a chystáme pro vás i rybí miniseriál.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

31. 05. 2013 07:26
Dobrý den,marillo,
seminář proběhl u nás,pokud budete mít jakékoliv dotazy k této problematice,tzn,produkty moře na českém trhu,můžete mně na tomto místě zanechat dotaz,nebo dotazy,rád Vám na ně odpovím.s pozdravem
pavel domkář
31. 05. 2013 07:24
Napište komentář...
27. 05. 2013 09:19
napíšeme článek na toto téma - jak si správně vybrat kvalitní rybu
26. 05. 2013 13:05
Jsem velky rybofil, ale jak uz to tak u Moravaku byva, seminar je daleko, bude z toho i nejaky pisemny vystup zde na stobu? Zrovna o takovou tematiku bych mela veliky zajem. Dekuji KJ:)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři