Sledujte nás:

Datum registrace: 15. 06. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

ivamal

Sebekoučink

Zahájení: 10.12.2019
Ukončení: 07.01.2020
Cíl: Udržet váhu bezprostředně po hubnutí a neznám kJ

80% 5
- +

Zaplacený cyklus je přístupný do 9. 1. 2020

Získané body

Tento měsíc: 105
Celkem: 5552
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Lektoři

?

Jak si přidat lektora

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Pochutnej si se STOBem zase mezi námi

24. 02. 2014

Na www.stob.cz si zmůžete zdarma stáhnout nové číslo elektronického časopisu Pochutnej sise STOBem.

Ostřílení členové stobklubu  jistě nepodlehli lednovým  hubnoucím zázrakům,  pro jistotu jsme však rozebrali kriticky módní hity jako Hubnutí podle DNA a bezlepková dieta pro každého.

K šíření bezlepkové diety i mezi lidmi, kteří netrpí celiakií přispěla jistě  kniha NASERVÍRUJTE SI VITĚZSTVÍ  od Novaka Džokoviče, čtrnáctidenní bezlepkový program pro fyzickou a psychickou kondici. Džokoviče údajně díky bezlepkovédietě stal tenisovým králem. Vyrůstal v rodině, která vlastnila pizérii,  a tak ať už trpí nebo netrpí celiakií, jistě jemu i všem ostatním prospěje, když místo pizzy, buchet, sušenek, koblih a dalších výrobků z pšenice bude jíst ryby, maso, vajíčka, zeleninu, ovoce,  oříšky, semínka, luštěniny apod.  Tvrzení, že bezlepková dieta je vhodná prokaždého a slibuje závratné zlepšení života a zdraví,  je však již demagogií. Jinak je však v knize řada dalších mouder a dokonce hovoří i o mindfullnes – vy, kteří jste byli na psychologickém semináři, víte o co kráčí.

A zapište si do kalendáře další výživový  seminář, který se koná 5. dubna se špičkovými odborníky v rámci výstavy Bojujeme s tuky, přihlášky na www.stob.cz.  Ale zpět k časopisu - jako vždy budou recepty a navíc  podrobné vysvětlení, jak se orientovat při výběru tuků.  Tomu, kdo se bude snažit schovat nadbytečná kila šikovným oblečením, pomůže článek  Jak na plnoštíhlou módu.  Samozřejmě nebudou chybět ani tipy na aktivity pořádané STOBem, křížovka apod. Tak přeji hezké počtení.

Hodnocení (5 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

06. 08. 2019 00:18
Zdravím, buď špatně hledám nebo nás časopis Pochutnej si se STOBem opět opustil. Asi to bude někde napsané, nevím, v každém případě by mě velmi mrzelo, kdyby zmizel nadobro. Sbírám je od roku 2011 a v každém čísle jsem si našla vždy něco zajímavého k vyzkoušení. Snad se podaří vrátit jej zpět pro radost nás všech.
25. 02. 2014 08:21
Děkujeme.
24. 02. 2014 19:48
stahuju, díky .-)

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři