Sledujte nás:

Datum registrace: 10. 07. 2016

Jak si nahrát profilovou fotku?

karolinafourova

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 5 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 8
Celkem: 996
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

karolinafourova

Jak psát blog?

Na plný plyn.

25. 11. 2016

Ačkoliv to není úplně pozitivní téma pro tento týden, ráda bych se o něj podělila. Na začátku týdne jsem se dozvěděla, že moje kamarádka přišla náhle po krátké nemoci o partnera. Už to je samo o sobě absolutně hrozné, to si každý dokáže představit, navíc člověka zaskočí, když se jedná o někoho, komu nebylo ani třicet. Když je vám šestadvacet, na tyhle věci ve svém okolí nejste zvyklí.

Tahle moje kamarádka řekla, že těch třicet let žil její přítel naprosto na plný plyn, že se ničeho se nebál. Neměl strach z nových zkušeností, nových věcí, neměl strach riskovat a jít do všeho naplno. A v tu chvíli jsem si uvědomila a myslím na to neustále, že to je přesně to, co bychom měli dělat všichni. Ať děláte velké nebo malé věci, dělejte je naplno a skutečně život prožijte. smiley

Nebojte se změny, ke které jste se dosud neodvážili. Každý den je ten pravý pro to se rozhodnout jinak nebo právě začít s něčím novým. Nespokojte se s tím, že se neustále za honíte někdo za kariérou, někdo za penězi nebo uznáním, někdo za dokonalou postavou. Umění užít si život spočívá i v tom, že si umíte vychutnat i případný  malý prohřešek.

heart Vypařili jste se výjimečně z práce dřív? Užijte si to. Vystupte z metra nebo autobusu o zastávku dříve a udělejte si procházku, duševně si odpočiňte, utřiďte si myšlenky a buďte chvíli sami se sebou.

heart Jste výjimečně doma sami a měli jste naplánován velký úklid? Úklid o hodinu odložte a vychutnejte si chvilku jen pro sebe. Zapalte si svíčky, dejte si vanu, udělejte si konečně manikůru nebo si sedněte ke knížce, kterou jste od loňských Vánoc neměli čas otevřít. 

heart Neodolali jste dnes cestou kolem cukrárny a zašli výjimečně na kávu a kus dortu? Užili jste si to? Měli byste. Když už hřešíte, mějte z toho alespoň dobrý pocit a nevyčítejte si to. Po jednom dortu ještě nikdo nepřibral a jednou za měsíc se z toho nestřílí. Neberte to tedy jako selhání vašeho snažení, berte to jako motivaci k tomu nevzdávat se a pokračovat dál.

 

Co jsem vám dneska chtěla říct? Jeďte životem na plný plyn a každý váš malý prohřešek ať už nalinkovaném každodenním stereotypu nebo v hubnutí, si umějte užít. Ne nadarmo již zlidovělo heslo "Žijeme jen jednou". wink

 

 

Hodnocení (18 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

13. 07. 2017 10:13
Je to pravda, říkám si to často, ale ne vždy se tím bohužel řídím, život utíká rychle a marnit ho zbytečnostmi je škoda.
13. 07. 2017 07:10
Krásný článek a nutí k zamyšlení. Zřejmě jsem ho potřebovala.
29. 11. 2016 23:47
Nejkrásnější článek jaký tu kdy byl. Díky. Jsou to velmi moudrá slova a je opravdu poznat, že je přinesl sám život.
29. 11. 2016 22:21
Vytesat do kamene, moc krásně napsáno! Já si tohle říkám s mimčem. Že úklid počká, důležitější je věnovat ten čas jemu, pokud si ho žádá. Radši sedět s děckem u knížky než utírat prach a nechat dítě kňourat. ;-) Díky za tenhle blog.
26. 11. 2016 14:59
Moc hezky napsané. Taky uz jsem došla k tomuto postoji - jet na plný plyn, protože čas utíká tak neúprosně a roky nám přibývají.
25. 11. 2016 21:57
:-)
25. 11. 2016 18:54
Moc pěkně jsi to napsala. měli bychom se tím všichni řídit. :-)
25. 11. 2016 08:10
Moc pěkně napsané.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři