Sledujte nás:

Datum registrace: 10. 08. 2010

Jak si nahrát profilovou fotku?

nikola

Sebekoučink

Zahájení: 11.02.2019
Ukončení: 06.05.2019
Cíl: Udržet váhu již dlouhou dobu po zhubnutí (stabilizovaná váha)

50% Držím!
- +

Zaplacený cyklus je přístupný do 8. 5. 2019

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 1669
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

?

Jak požádat o přátelství

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

Tipy jak zůstat aktivní po celý rok, jak jinak než se STOBem

05. 10. 2017

Slunné dny pomalu, ale jistě odchází, avšak aktivní můžete být i nadále. Abyste udrželi váš metabolismus v obrátkách i v chladných měsících a zůstali v kondici po celý rok, připravili jsme pro vás kurzy cvičení, aktivní víkendy i podzimní a zimní pobytové zájezdy plné pohybu, relaxace a dobré nálady. Máte-li zájem zapojit se do cvičebních kurzů STOBu, stále ještě máte šanci se přihlásit.

http://www.stob.cz/cs/cviceni

Pokud si nejste jistí, který pohyb by pro vás byl ten pravý a jak na tom s kondicí jste, pak si nenechte ujít již 21. ročník Dne zdraví.

Čeká na vás pestrá nabídka cvičení s těmi nejoblíbenějšími lektory STOBu, současně bude probíhat až 5 lekcí cvičení a po celý den je připraveno 14 cvičebních lekcí. 

Já osobně si určitě nenechám ujít terapii salsou – Salsa therapy, která bude probíhat od 11 h ve velké tělocvičně II. pod vedením Ivana Balogha. Miluji léto, které mám vždy spojeno s krásným slunným počasím, ideálně například u moře, se sluchátky s příjemnou hudbou v uších. V dřívějších dobách mé dovolené doprovázely také večery plné tance a zábavy. A právě tyto hodiny salsy či například hodiny tance s Vojtou Lackem dokáží navodit podobně uvolněnou atmosféru jako na dovolené nejen ve vašem těle, ale i vaší mysli. Absolventky, ale pozor dokonce i absolventi tanečních lekcí STOBu by vám mohli potvrdit, že právě taneční lekce jsou jedny z mála lekcí, kde se díky pohodové atmosféře, chytlavé hudbě a uvolněnému pohybu cítíte po hodině „odpočatí“. Fyzicky si sice dáte tzv. „do těla“, avšak vaše hlava se dokonale uvolní a načerpáte sílu. Navíc při tanci se vždy natolik soustředíte na příjemnou hudbu a samotnou choreografii, že se ani nestihnete podívat, kolik času ještě do konce lekce zbývá. Tedy ideální volba pro toho, kdo se tak trošku musí ke cvičení „nutit“.

Den zdraví vám nabízí hned dvě hodiny tanečního dovádění.

Po skončení salsa terapie můžete rovnou plynule navázat na Latino dance s profesionálním tanečníkem, finalistou souteže o Krále a Královnu instruktorů Vojtou Lackem, který získal mnoho ocenění na prestižních domácích i zahraničních soutěžích. Jeho lekce plné energie, lásky a pohody doprovázené známými songy (např. Alvaro Soler - Sofia, písničky od Jennifer Lopez, Rickyho Martina, Shakiry a dalších zpěváků, zpěvaček latinskamerického původu) jsou určeny opravdu pro všechny bez věkového omezení nebo postavy. Vojta připravuje taneční choreografie i pro známé zpěvačky a zpěváky, hudební skupiny a uvidíte, že jeho tanec vás naprosto pohltí.

Hledáte-li něco zcela nového, netradičního a preferujete spíše lektorku, pak doporučujeme NIA cvičení. Pokud by Vás zajímalo, toto cvičení vyzkoušela i Iva Málková: Cvičení bylo zábavné, bála jsem se, že se u něj nezapotím, ale odcházela jsem z hodiny příjemně unavená. Nejvíce se mi na hodině líbila metodika se zaměřením na každého klienta, kdy si hodinu užil opravdu každý, bez ohledu na předchozí zkušenosti a kondici.“

Nia cvičení představuje naprosto novou filozofii fitness, která tvaruje a posiluje celé tělo. Každý pohyb lze provést ve třech rovinách obtížnosti dle individuálních možností jednotlivce. Sami si tedy zvolíte intenzitu svého cvičení v závislosti na tom, jak se zrovna cítíte, proto toto cvičení zvládne každý.

(Kompletní rozvrh lekcí na Dni zdraví najdete ZDE - http://www.stob.cz/files/5d9092dcb3b5807cba8494825a724135.jpg.)


 
Hodnocení (8 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

09. 10. 2017 14:18
to je pro lidi z velkých měst, u nás je akorát joga a ta mne nebaví, takže zbývá plavaní a procházky
05. 10. 2017 23:41
Díky Hani, byla jsi rychlejší :-) Vzhledem k tomu, že souběžně jede vícero lekcí cvičení, tak se lidé rozprostřou a své místečko si najdete. Jen na fitbally, balony - rehabilitace a na piloballs je potřeba se zapsat kvůli omezenému počtu balónů. Včasný příchod určitě doporučuji, protože se mi zdá, že i celý den je tam málo :-), tak ať si to užijete.
05. 10. 2017 12:50
Hanka Málková: děkuji za info :-)
05. 10. 2017 12:43
Yogii: Zapisovat se je potřeba jen na některé druhy cvičení (fitbally apod. viz odkaz na kompletní rozvrh lekcí). Zapisování probíhá až na místě, takže je vhodné přijít zavčasu a být na Dni zdraví už od rána. Na další druhy cvičení není potřeba se zapisovat a stačí přijít včas před začátkem lekce, místo určitě bude :-)
05. 10. 2017 11:57
Den zdraví jsem vyzkoušela vloni,jely jsme s kamarádkou a byly moc spokojené.Registrace není nutná.
05. 10. 2017 11:04
Ještě jsem se chtěla zeptat, zda se dá zaregistrovat na některá cvičení předem. Ještě jsem na Dnu zdraví nebyla a tak nemám představu, ale na místě pak může být docela frmol a problém dostat se na zvolené cvičení?
05. 10. 2017 10:59
Ještě to nevím na sto procent, jestli budu moct, ale určitě mne to zajímá a možnost seznámit se s novými druhy výrobků nebo novým cvičením je moc lákavá.
05. 10. 2017 09:42
Škoda, že letos nemůžu přijet.
05. 10. 2017 08:06
Já rozhodně přijedu a sporty které vyzkouším, už mám vybrané, salsa Therapy,latino dance a SM systém.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři