Datum registrace: 02. 03. 2012
paniLiba
Sebekoučink
Zahájení: 05.09.2018
Ukončení: 03.10.2018
Cíl: Zhubnout
Již zhubnuto: 1 kg
Váš cyklus již skončil. Před archivací si zkontrolujte vyplnění cílové váhy, zpětně doplňte chybějící data. Cyklus bude automaticky archivován dne 06.10.2018. Pokud chcete ihned pokračovat s novým cyklem, archivujte stávající cyklus tlačítkem Prodloužit.
Získané body
Počítadlo pohybu
Můj pohyb | |
---|---|
Chůze: | 0 km |
Kolo: | 0 km |
Cvičení: | 0 h 0 min |
Všichni uživatelé | |
Chůze: | 95079.98 km |
Kolo: | 51412.41 km |
Cvičení: | 4327 h 47 min |
Přátelé
Stob skupiny
Jak se připojit ke skupině
paniLiba
Jak psát blog?Týdenní úkol
05. 03. 2017
Na poslední týden měsíce luštěnin jsem si jako týdenní úkol vybrala to, co jsem nikdy ještě nedělala, a tak chtěla zkusit - nechat si naklíčit luštěniny. Postupovala jsem podle jednoho návodu na internetu - bylo jich tam spoustu. Nebylo to nic složitého a ani mi to nezabralo příliš času.
Zde je fotodokumentace:
Nejdříve jsem fazole namočila přes noc.
Pak jsem obětovala nový květináč. Na dno jsem dala papírový kávový filtr ( aby fazole nepropadly z květináče dírami), pak nasypala namočené fazole, přikryla plátěným ubrouskem a zatížila skleničkou s vodou. Klíčky ponechané ve tmě a ve stísněném prostoru jsou prý baculatější.
Nechala jsem květináč v kuchyni na stole a 2x denně klíčky propláchla proudem vody ( aby se nešířily choroboplodné zárodky), vodu nechala v misce cca 10 minut, aby měly fazole dostatek vláhy, a teprve potom misku vyprázdnila. Za 4 dny bylo hotovo.
Asi brzy zkusím klíčky z jiné luštěniny, třeba z čočky. Jejich příprava je opravdu jednoduchá a docela zábavná. Jsou chutné, dají se jíst i " jen tak" a chutí mi připomínají zelený hrášek.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
paniLiba
Aktuality
Kvíz o ceny
Ankety
Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?