Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Pstruh na česneku, zelný salát s křenem, chléb

Zpět
  • Autor: STOB
  • Doba přípravy (min.): 60
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1611 kJ

Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 3, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Omyté a osušené porce ryby pokapeme citrónovou šťávou nebo citrínem, osolíme, opepříme, potřeme lisovaným česnekem z obou stran. Mouku smícháme se sladkou mletou paprikou, obalíme v ní porce ryb a položíme na olejem vytřený pekáček. Dáme péct do trouby, mírně podlijeme vodou a během pečení poléváme vypečenou šťávou. Hlávkové zelí nakrájíme na velmi jemné nudličky, vmícháme strouhaný křen a sekanou petrželku. Z vody, soli, pepře, sladidla a octa připravíme zálivku, přidáme k zelí a necháme rozležet. Pečenou rybu podáváme s chlebem a zelným křenovým salátem.

Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

26. 01. 2014 19:47
zkusila jsem, a musím říct, že nám to moc chutnalo, pstruh výborný, salát úžasný, jen místo chleba jsem udělala kuskus
21. 09. 2011 13:00
mňam vypadá to báječně :-) příští týden uvařím :-) tento už jsem měla rybu 2x :-) jen mě trošku překvapilo, že už jsem u pár receptů našla jako přílohu světlé pečivo :-) myslela jsem, že toho je třeba se zbavit uplně a nahradit celozrnným :-)

Naši partneři