Kategorie receptů
- Autor: spetra
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej řepkový | 10 |
Rajčata | 240 |
Salát hlávkový | 180 |
Rukola | 10 |
Ocet Balsamico | 5 |
Energetická hodnota celkem: 731 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 366 kJ
Bílkoviny (g): 2.5, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 7.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
zeleninu nakrájíme, lehce osolíme, pokapeme olejem a naaranžujeme na talíř, lehce pokapeme ochuceným balzamikem a přidán rybíz připravený alá brusinky
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.