Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Čokoládová pěna

Zpět
  • Autor: hansrene
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

Na ozdobu mandle a máta

Energetická hodnota celkem: 1651 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 16, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 550 kJ

Bílkoviny (g): 7.7, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 6.7, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Bílek a cukr dát do vodní lázně než se cukr rozpustí a poté ušlehat sníh, ušlehat ricottu s kakaem, poté vše smíchat a nechat chladit minimální 3 hodiny. 3 lžičky cukru, 1 lžíce kakaa, 1 bílek, balení ricotty.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři