Kategorie receptů
- Autor: sklenenka
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 2.50
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapr (syrový) | 400 |
Vločky ovesné | 50 |
Vejce celé (syrové) | 65 |
Strouhanka | 10 |
Cibule | 26 |
Česnek | 13 |
Olej řepkový | 20 |
Dochucovadla:
česnek,cibule,sůl,pepř,majoránka
Energetická hodnota celkem: 4267 kJ
Bílkoviny (g): 89,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 44,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1707 kJ
Bílkoviny (g): 35.6, Tuky (g): 21.2, Sacharidy (g): 17.6, SAFA (g): 7.6, Cukry (g): 1.2, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
uvařené maso rozmixovat, s cibulí,česnekem,čerstvou major..sůl,pepř vejce,strouhanka,spíše opéct na pánvi s minimem oleje
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.