Kategorie receptů
- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 30
- STOB recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olivy černé | 60 |
Rukola | 40 |
Rajčata cherry | 280 |
Rajčata sušená | 30 |
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 260 |
Olej olivový | 16 |
Olej řepkový | 10 |
Těstoviny celozrnné (v suchém stavu) | 120 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 4672 kJ
Bílkoviny (g): 83,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 108,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 2336 kJ
Bílkoviny (g): 41.5, Tuky (g): 19.5, Sacharidy (g): 54, SAFA (g): 5, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme dle návodu a necháme vychladnout. Kuřecí prso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a orestujeme na troše řepkového oleje. Cherry rajčata a olivy překrojíme na půl, smícháme s omytou rukolou a pokrájenými sušenými rajčaty. Přidáme vychladlé maso a těstoviny, dochutíme dle potřeby pepřem a solí a zakápneme olivovým olejem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.