Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Lilek s krůtím masem

Zpět
  • Autor: studentka88
  • Doba přípravy (min.): 75
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2699 kJ

Bílkoviny (g): 77, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 30, SAFA (g): 14, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 900 kJ

Bílkoviny (g): 25.7, Tuky (g): 7.3, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Lilek nakrájíme na kolečka,osolíme a necháme vypotit,naboleji osmehneme nadrobno nakrájenou cibuli,přidáme mleté krůtí maso a restujeme,dokud není maso hotové.Pak přidáme rajčata-celou plechovku,případně 3vetší čerstvá a ještě chvilku restujeme. Dochutíme solí a pepřem.Vypocený lilek otřeme a vyskládáme na dno zapékací misky,na něj navstvíme část masové směsi,posypeme parmezánem,opět položíme plátky lilku,masovou směs a končíme patrem z lilků,které ještě posypeme sýrem. Dáme zapéct na cca 35-40 minut do předehřáté trouby na 200 stupňů.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři