Kategorie receptů
- Autor: TerezaBenickova
- Doba přípravy (min.): 15
- STOB recept
- Porce: 2.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jogurt bílý nízkotučný průměr | 35 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 300 |
Angrešt | 60 |
Hrozny | 60 |
Energetická hodnota celkem: 928 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 31
SAFA (g): 3
Cukry (g): 26
Vláknina (g): 3
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 464 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 15.5 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kuličky hroznového vína a angreštu rozpůlíme. Smícháme mléko s jogurtem, přidáme ovoce a rozmixujeme. Konzumujeme ideálně co nejdříve.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.