Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fazolkový salát s tuňákem

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, petrželka

Energetická hodnota celkem: 4226 kJ

Bílkoviny (g): 79, Tuky (g): 58, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 10, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 24, Sůl (g): 12

Energetická hodnota na 1 porci: 1057 kJ

Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Z fazolových lusků necháme odkapat tekutinu. Tuňáka necháme odkapat a vidličkou roztrháme na malé kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Papriky, olivy a rajčata nakrájíme. Všechno smícháme v míse, osolíme, opepříme, přidáme citron podle chuti . Vše dobře promícháme a posypeme nasekanou zelenou petrželí. Necháme odležet.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři