Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kapr pečený s paprikami a rajčaty

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, citronová šťáva, bobkový list, nové koření

Energetická hodnota celkem: 7178 kJ

Bílkoviny (g): 123, Tuky (g): 90, Sacharidy (g): 106, SAFA (g): 36, Cukry (g): 47, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1795 kJ

Bílkoviny (g): 30.8, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 26.5, SAFA (g): 9, Cukry (g): 11.8, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Kapra marinujeme v citronové šťávě a soli, necháme cca hodinu odležet. Rajčata nakrájíme na malé kousky, česnek utřeme se solí, přidáme nakrájené papriky a cibulí. Zeleninu dusíme s vodou a polovinou oleje. Přidáme víno, bobkový list a nové koření. Vše rozložíme do vymazaného pekáče a na ní položíme porce ryby. Ve vyhřáté troubě pečeme 10 minut, přidáme zbytek oleje a podle chuti feferonky. Dopékáme dalších cca 15 minut. Podáváme s bramborem nebo zeleninovým salátem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři