Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

anglická prsíčka s kostí

Zpět
  • Autor: b.dvorakova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže (syrová)1000
Slanina anglická100
Pórek200

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 6160 kJ

Bílkoviny (g): 251, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 21, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 770 kJ

Bílkoviny (g): 31.4, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 1.6, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Prsíčka na kosti (tzv. motýlek) několikrát nařízneme až ke kosti, osolíme, opepříme. Do otvorů vložíme 1cm silná kolečka pórku, překryjeme plátky anglické slaniny a přikryté pečeme podlité vodou doměkka. Maso natáhne skvělou chuť. Bez kosti se prsíčka rozpadají.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři