Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Pstruh na zelenině

Zpět
  • Autor: Hanka98
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, kari

Energetická hodnota celkem: 3123 kJ

Bílkoviny (g): 64, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 13, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1562 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 16.5, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Pstruha osolíme, opepříme, do vnitřku vložíme snítku petržele a lístek másla. Pekaček pokapeme olejem, položíme rybu, kolem přidáme pokrájenou zeleninu, cibuli, česnek, papriku, rajče, hrášek, mrkev. Pečeme 30 minut a podáváme s kuskusem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři