Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Velikonoční hlavička

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

muškátový květ, kopřivy,petržel.nať,pažitka,sůl,

Energetická hodnota celkem: 12006 kJ

Bílkoviny (g): 228, Tuky (g): 145, Sacharidy (g): 154, SAFA (g): 64, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1201 kJ

Bílkoviny (g): 22.8, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 15.4, SAFA (g): 6.4, Cukry (g): 1.7, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 1.1

Postup přípravy

Všechny druhy masa nakrájíme na kostičky, smícháme s nasekanými bylinkami,nakrájenými rohlíky, žloutky šlehanými se smetanou a ušlehanými bílky, solí a květem. Hmotu dáme do vymazané a vysypané formy a upečeme ve vyhřáté troubě do růžova.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři